Högtryckssystem

Speciallösningar är vår specialitet

Alcon Högtryckstvättar startade tidigt med att leverera speciallösningar på högtryckstvättsystem till kunder som bygger och säljer automatiska fordonstvättar. Idag är detta är en stor och viktig del av Alcons verksamhet.

Vår erfarna personal designar och bygger hela högtryckstvättsystem anpassade till alla typer av verksamheter. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens hjälper vi kunder med att skräddarsy lösningar för rengöring av maskiner, lokaler, fartyg m.m. i alla möjliga olika miljöer.

UNIKA LÖSNINGAR

Många av Alcon Högtryckstvättars kunder har väldigt speciella behov. Inte sällan får vi bygga ett helt högtryckssystem från noll och utveckla en helt unik lösning. Detta fungerar endast om vi använder komponenter från underleverantörer som håller högsta kvalitet.

GOD SERVICE FÖRLÄNGER LIVSLÄNGDEN

Alla maskiner i löpande drift kräver underhåll och även ibland reparationer. Alcon Högtryckstvättar erbjuder sina kunder serviceavtal, där underhåll av utrustning ingår och utförs regelbundet för att undvika onödiga stillestånd. Alcons reservdelslager är uppbyggt för att hantera alla dessa uppkomna situationer. All service och reparationer utförs av Alcons tekniker eller de noga utvalda servicepartners som finns över hela landet.

TVÄTTSYSTEMEN ÄR OFTA OLIKA

Olika tvättlösningar kräver olika styrning. Alcon Högtryckstvättar designar och bygger upp dessa system för bästa effekt och verkan. Tillsammans med våra leverantörer arbetar vi fram kundunika lösningar där tryck och flöden optimeras.

Skräddarsytt och anpassat efter era önskemål!

TILLSAMMANS GÖR VI ERT PROJEKT FRAMGÅNGSRIKT!

Christoffer Andersson

Kontakta oss gärna för att diskutera dina specifika behov.
Våra säljare har lång erfarenhet av specialanpassade lösningar och tillsammans hittar vi ditt optimala system.

RING: 0304-442 35
MAILA: info@alconab.com
Se alla kontaktpersoner